sakuku irêng

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

sakuku irêng Aksara Jawa: (sa)ꦏꦸ (ku)ꦏꦸ (ku)ꦲꦶ (hi) () (ng)
Lingga: (kuku)

  1. pc sathithik bangêt;








Kata kunci/keywords: arti sakuku irêng, makna sakuku irêng, definisi sakuku irêng, tegese sakuku irêng, tegesipun sakuku irêng

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.