salin

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

salin

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko salin
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. ganti liya (tmr. sandhangan, jênêng lsp);
  2. malih (ganti) kaanan, rupa lsp;








Kata kunci/keywords: arti salin, makna salin, definisi salin, tegese salin, tegesipun salin
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org