salin

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

salin

ngoko
Krama salin
Ngoko salin
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. ganti liya (tmr. sandhangan, jênêng lsp);
  2. malih (ganti) kaanan, rupa lsp;
Fairytale down blue.png Tembung andhahan






Kata kunci/keywords: arti salin, makna salin, definisi salin, tegese salin, tegesipun salin

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.