sapi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sapi Aksara Jawa: (sa)ꦥꦶ (pi)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko sapi
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

araning kewan rajakaya;








Kata kunci/keywords: arti sapi, makna sapi, definisi sapi, tegese sapi, tegesipun sapi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org