sapi

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

sapi Aksara Jawa: (sa)ꦥꦶ (pi)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko sapi
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

araning kewan rajakaya;







Kata kunci/keywords: arti sapi, makna sapi, definisi sapi, tegese sapi, tegesipun sapi

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.