sapon

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sapon
Lingga: (sapu)

  1. (utawa disaponi) dirêsiki nganggo sapu;
  2. pc dhuwit beyane wong dodolan ing warung lsp.








Kata kunci/keywords: arti sapon, makna sapon, definisi sapon, tegese sapon, tegesipun sapon
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.