sasi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sasi (Snk)

  1. (Kw) rêmbulan;
ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko sasi
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

wulan

krama
Krama sasi
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

wêktu sing suwene ana 1/12 taun;








Kata kunci/keywords: arti sasi, makna sasi, definisi sasi, tegese sasi, tegesipun sasi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org