satu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

satu Aksara Jawa: ꦱꦠꦸ krama/ngoko

  1. utawa saton cithakan








Kata kunci/keywords: arti satu, makna satu, definisi satu, tegese satu, tegesipun satu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org