satu

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

satu Aksara Jawa: (sa)ꦠꦸ (tu)

krama/ngoko

  1. utawa saton cithakan







Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.

basa Indonésia[besut]

Tembung wilangan (ꦎꦁꦏ) [ id ]

satu

  1. siji


Kata kunci/keywords: arti satu, makna satu, definisi satu, tegese satu, tegesipun satu