Menyang kontèn

siji

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

Pangucapan[besut]

Tembung wilangan (ꦎꦁꦏ)

siji ꦱꦶ (si)ꦗꦶ (ji)

ngoko
Krama satunggal
Ngoko siji
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. angka wilangan 1; urutan sawisé nol (0) sadurungé loro (2)







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti siji, makna siji, definisi siji, tegese siji, tegesipun siji

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.