siji

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Basa Jawa[besut]

Pangucapan[besut]

Tembung aran[besut]

siji ꦱꦶ (si)ꦗꦶ (ji)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko siji
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

angka wilangan 1;







Kata kunci/keywords: arti siji, makna siji, definisi siji, tegese siji, tegesipun siji

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.