siji

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

siji Aksara Jawa: ꦱꦶꦗꦶ

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko siji
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

1;








Kata kunci/keywords: arti siji, makna siji, definisi siji, tegese siji, tegesipun sijiBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=siji&oldid=101532"