siji

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

siji Aksara Jawa: ꦱꦶꦗꦶ

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko siji
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

1;








Kata kunci/keywords: arti siji, makna siji, definisi siji, tegese siji, tegesipun sijiBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org