sauga

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

sauga Aksara Jawa: (sa)ꦲꦸ (u) (ga)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko sauga
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

êngg anggêre, samangsa.







Kata kunci/keywords: arti sauga, makna sauga, definisi sauga, tegese sauga, tegesipun sauga

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.