Menyang kontèn

sawah

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

sawah Aksara Jawa: (sa)ꦮꦃ (wah)

ngoko
Krama sawah
Ngoko sawah
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

sabin

krama
Krama sawah
Ngoko sawah
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

palemahan sing ditanduri pari sarana dielebi ing banyu;







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti sawah, makna sawah, definisi sawah, tegese sawah, tegesipun sawah

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.