sida

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

sida Aksara Jawa: ꦱꦶꦢ

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko sida
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

ak (sa-)èstu

krama
Krama sida
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

kêlakon têmênan, ora diwurungake;








Kata kunci/keywords: arti sida, makna sida, definisi sida, tegese sida, tegesipun sida
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org