slamêt

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

slamêt

ngoko
Krama wilujêng
Ngoko slamêt
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. ki sugêng
  2. ora ana sakara-kara;
  3. luput ing bêbaya (kacilakan lsp);
  4. waras, kawarasan;








Kata kunci/keywords: arti slamêt, makna slamêt, definisi slamêt, tegese slamêt, tegesipun slamêt
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org