sogan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

sogan
Lingga: (soga)

  1. kang wis disoga;
  2. warna abang kaya soga.








Kata kunci/keywords: arti sogan, makna sogan, definisi sogan, tegese sogan, tegesipun soganBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org