sogan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sogan
Lingga: (soga)

  1. kang wis disoga;
  2. warna abang kaya soga.








Kata kunci/keywords: arti sogan, makna sogan, definisi sogan, tegese sogan, tegesipun sogan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.