sok

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sok Aksara Jawa: ꦱꦺꦴ (so)ꦏ꧀ (k)

  1. sabên (anggêr) wong lsp.








Kata kunci/keywords: arti sok, makna sok, definisi sok, tegese sok, tegesipun sok
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org