sore

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sore

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko sore
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. wayah ing antarane jam 3 - 6;
  2. wayah wiwit suruping srêngenge têkan ± jam 10;
  3. êngg wingi








Kata kunci/keywords: arti sore, makna sore, definisi sore, tegese sore, tegesipun sore
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.