suku dhadha atêkên janggut

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

suku dhadha atêkên janggut Aksara Jawa: ꦱꦸ (su)ꦏꦸ (ku) (dha) (dha) (ha)ꦠꦼ ()ꦏꦼ ()ꦤ꧀ (n) (ja) (ng)
Lingga: (dhadha)

  1. pr kalawan rêkasa bangêt









Kata kunci/keywords: arti suku dhadha atêkên janggut, makna suku dhadha atêkên janggut, definisi suku dhadha atêkên janggut, tegese suku dhadha atêkên janggut, tegesipun suku dhadha atêkên janggut
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.