sumur mati

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sumur mati
Lingga: (sumur)

  1. sumur sing wis ora ngêtuk;
  2. pc wong sing ora tampikan








Kata kunci/keywords: arti sumur mati, makna sumur mati, definisi sumur mati, tegese sumur mati, tegesipun sumur mati
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.