suwe

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

suwe

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko suwe
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. dawa tmr. wêktu, kb sadhela;
  2. lawas tmr. wêktu kang kapungkur;








Kata kunci/keywords: arti suwe, makna suwe, definisi suwe, tegese suwe, tegesipun suwe
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org