tèlèr

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

tèlèr ks

  1. umbêl;
  2. kopok;







Kata kunci/keywords: arti tèlèr, makna tèlèr, definisi tèlèr, tegese tèlèr, tegesipun tèlèr

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.