têkan ing don têkan

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

têkan ing don têkan Aksara Jawa: ꦠꦼ () (ka)ꦤ꧀ (n)ꦲꦶ (hi) (ng)ꦢꦺꦴ (do)ꦤ꧀ (n)ꦠꦼ () (ka)ꦤ꧀ (n)
Lingga: (don)

  1. ing panggonan sing dituju, pungkasane, wasanane








Kata kunci/keywords: arti têkan ing don têkan, makna têkan ing don têkan, definisi têkan ing don têkan, tegese têkan ing don têkan, tegesipun têkan ing don têkan

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.