têlung puluh

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

têlung puluh

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko têlung puluh
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. (30);
  2. êngg wc 30 dhuwit (25 sèn).







Kata kunci/keywords: arti têlung puluh, makna têlung puluh, definisi têlung puluh, tegese têlung puluh, tegesipun têlung puluh

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.