têlung puluh

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

têlung puluh

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko têlung puluh
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. (30);
  2. êngg wc 30 dhuwit (25 sèn).








Kata kunci/keywords: arti têlung puluh, makna têlung puluh, definisi têlung puluh, tegese têlung puluh, tegesipun têlung puluh
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org