Menyang kontèn

tahanan

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

tahanan
Lingga: (tahan)

  1. apa-apa sing ditahan;
  2. papan dianggo nahan.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti tahanan, makna tahanan, definisi tahanan, tegese tahanan, tegesipun tahanan

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.