tai

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tai

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko tai
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. (ninja
krama
Krama tai
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

) mêtu têtaine tmr. wêsi;

  1. (utawa têtai) rêrêgêding wêsi warnane abang;
  2. gogroganing pasahan, grajèn lsp;








Kata kunci/keywords: arti tai, makna tai, definisi tai, tegese tai, tegesipun tai
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.