tai

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

tai

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko tai
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. (ninja
krama
Krama tai
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

) mêtu têtaine tmr. wêsi;

  1. (utawa têtai) rêrêgêding wêsi warnane abang;
  2. gogroganing pasahan, grajèn lsp;








Kata kunci/keywords: arti tai, makna tai, definisi tai, tegese tai, tegesipun tai
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org