taon

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

taon Aksara Jawa: (ta)ꦲꦺꦴ (o)ꦤ꧀ (n)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko taon
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

wis kulina;








Kata kunci/keywords: arti taon, makna taon, definisi taon, tegese taon, tegesipun taon
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org