tarima

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

tarima Aksara Jawa: ꦠꦫꦶꦩ

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko tarima
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
Kacocogna karo
  • trima.








Kata kunci/keywords: arti tarima, makna tarima, definisi tarima, tegese tarima, tegesipun tarimaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org