tarung

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tarung

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko tarung
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

tanglêd

krama
Krama tarung
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

têmpukan, têtumbukan, kêrêngan tmr. kewan;

  1. krama/ngoko araning têtêngêr sandhangan (...);








Kata kunci/keywords: arti tarung, makna tarung, definisi tarung, tegese tarung, tegesipun tarung
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.