tau

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

tau

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko tau
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. wis ngalami, wis nindakake;
  2. (utawa tau-tate) wis bola-bali nindakake, wis kulina;
  3. êngg wis mangêrti, wis manuh, wis pundhuh;








Kata kunci/keywords: arti tau, makna tau, definisi tau, tegese tau, tegesipun tau Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org