trim

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

trim

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko trim
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. tampa kalawan panuwun;
  2. wis sumèlèh atine, upama trim kalah;








Kata kunci/keywords: arti trim, makna trim, definisi trim, tegese trim, tegesipun trim
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.