tuku

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tuku

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko tuku
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

mundhut ki

  1. tuku marang;
  2. mbatang tmr. cangkriman;








Kata kunci/keywords: arti tuku, makna tuku, definisi tuku, tegese tuku, tegesipun tuku
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org