tulis

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

tulis

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko tulis
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. digambar sarana aksara;
  2. gêgambaran (coraking) aksara;
  3. (ing tulis) ing layang, ing basa kang katulis;
  4. pêpêsthèn;







Kata kunci/keywords: arti tulis, makna tulis, definisi tulis, tegese tulis, tegesipun tulis

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.