tunggal

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

tunggal

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko tunggal
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. awor (ngumpul) dadi siji;
  2. awor dadi siji, padha jinise (karêpe, golongane);







Kata kunci/keywords: arti tunggal, makna tunggal, definisi tunggal, tegese tunggal, tegesipun tunggal

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.