tunggu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tunggu

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko tunggu
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. papan padunungane para abdi kang padha sumadhiya ngêntèni timbalane bêndarane;
  2. êngg pc ngêntèni;








Kata kunci/keywords: arti tunggu, makna tunggu, definisi tunggu, tegese tunggu, tegesipun tunggu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.