turu

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Basa Jawa[besut]

Pangucapan[besut]

Tembung aran[besut]

turu

ngoko
Krama turu
Ngoko turu
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

sare ki

  1. dianggo turu (turu ing);
  2. pc ora tumandang (mikir lsp) apa-apa, ora obah;
Fairytale down blue.png Tembung andhahan






Kata kunci/keywords: arti turu, makna turu, definisi turu, tegese turu, tegesipun turu

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.