Menyang kontèn

turu

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

Pangucapan[besut]

Tembung kriya

turu ꦠꦸ (tu)ꦫꦸ (ru)

ngoko
Krama turu
Ngoko turu
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

saré ki

  1. dianggo turu (turu ing);
  2. pc ora tumandang (mikir lsp) apa-apa, ora obah;







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti turu, makna turu, definisi turu, tegese turu, tegesipun turu

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.