udan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

udan Aksara Jawa: ꦲꦸꦢꦤ꧀
Lingga:

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko udan
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

(tibaning) banyu saka ing awang-awang;








Kata kunci/keywords: arti udan, makna udan, definisi udan, tegese udan, tegesipun udan Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org