uga

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

uga

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko uga
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. iya kaya kang kasêbut, iya kaya mêngkono;
  2. padha karo kang kasêbut;
  3. lan iya, tur iya;








Kata kunci/keywords: arti uga, makna uga, definisi uga, tegese uga, tegesipun uga
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.