ulêr-ulêr

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ulêr-ulêr Aksara Jawa: ꦲꦸ (u) () (r)ꦲꦸ (u) () (r)
Lingga: (ulêr)

  1. ak alèn-alèn ing wuluhing bêdhil dianggo nyindikake lantak;








Kata kunci/keywords: arti ulêr-ulêr, makna ulêr-ulêr, definisi ulêr-ulêr, tegese ulêr-ulêr, tegesipun ulêr-ulêr
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.