ulêr-ulêrên

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ulêr-ulêrên Aksara Jawa: ꦲꦸ (u) () (r)ꦲꦸ (u) () ()ꦤ꧀ (n)
Lingga: (ulêr)

  1. dipangan ing ulêr (wowohan lsp).








Kata kunci/keywords: arti ulêr-ulêrên, makna ulêr-ulêrên, definisi ulêr-ulêrên, tegese ulêr-ulêrên, tegesipun ulêr-ulêrên
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.