Menyang kontèn

utama

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

utama

ngoko
Krama utami
Ngoko utama
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

(Snk)

  1. (Kw) becik, linuwih;
  2. luwih déning becik (tmr. bebudèn, watak lsp);







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti utama, makna utama, definisi utama, tegese utama, tegesipun utama

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.