utama

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

utama (Snk)

  1. (Kw) bêcik, linuwih;
ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko utama
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

utami

krama
Krama utama
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

luwih dening bêcik (tmr. bêbudèn, watak lsp);








Kata kunci/keywords: arti utama, makna utama, definisi utama, tegese utama, tegesipun utama
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.