Menyang kontèn

utang

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

utang

ngoko
Krama utang
Ngoko utang
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. krama/ngoko seneng utang;
  2. (nyambut
krama
Krama utang
Ngoko utang
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

) nyilih dhuwit (barang) enggoné nyauri lmr nganggo anakan;

  1. krama/ngoko ent duwé kawajiban males (marga dibeciki lsp);







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti utang, makna utang, definisi utang, tegese utang, tegesipun utang

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.