utang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

utang

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko utang
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. krama/ngoko sênêng utang;
  2. (nyambut
krama
Krama utang
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

) nyilih dhuwit (barang) ênggone nyauri lmr nganggo anakan;

  1. krama/ngoko ent duwe kawajiban malês (marga dibêciki lsp);








Kata kunci/keywords: arti utang, makna utang, definisi utang, tegese utang, tegesipun utang
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.