uwong

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

uwong Aksara Jawa: ꦲꦸꦮꦺꦴꦁ
Lingga:

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko uwong
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

wong.








Kata kunci/keywords: arti uwong, makna uwong, definisi uwong, tegese uwong, tegesipun uwongBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=uwong&oldid=30519"