uwong

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

uwong Aksara Jawa: ꦲꦸꦮꦺꦴꦁ
Lingga:

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko uwong
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

wong.








Kata kunci/keywords: arti uwong, makna uwong, definisi uwong, tegese uwong, tegesipun uwongBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org