wêdaka

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

wêdaka Aksara Jawa: ꦮꦼ () (da) (ka)

  1. (Kw)
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti wêdaka, makna wêdaka, definisi wêdaka, tegese wêdaka, tegesipun wêdaka
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org