wêrcita

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

wêrcita Aksara Jawa: ꦮꦼ () (r)ꦕꦶ (ci) (ta)

  1. (Kw) cacing.








Kata kunci/keywords: arti wêrcita, makna wêrcita, definisi wêrcita, tegese wêrcita, tegesipun wêrcita
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.