wêrdu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

wêrdu Aksara Jawa: ꦮꦼ () (r)ꦢꦸ (du)

  1. (Kw) ulêr.








Kata kunci/keywords: arti wêrdu, makna wêrdu, definisi wêrdu, tegese wêrdu, tegesipun wêrdu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.