wêrjit

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

wêrjit Aksara Jawa: ꦮꦼ () (r)ꦗꦶ (ji)ꦠ꧀ (t)

  1. (Kw) cacing.








Kata kunci/keywords: arti wêrjit, makna wêrjit, definisi wêrjit, tegese wêrjit, tegesipun wêrjit
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org