waktu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

waktu Aksara Jawa: (wa)ꦏ꧀ (k)ꦠꦸ (tu)

  1. (Ar)
ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko waktu
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

wêktu.








Kata kunci/keywords: arti waktu, makna waktu, definisi waktu, tegese waktu, tegesipun waktu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.