wan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

wan Aksara Jawa: (wa)ꦤ꧀ (n)

  1. pc uwan.








Kata kunci/keywords: arti wan, makna wan, definisi wan, tegese wan, tegesipun wan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.