watgata

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

watgata Aksara Jawa: (wa)ꦠ꧀ (t) (ga) (ta)

  1. (Kw) tatu.








Kata kunci/keywords: arti watgata, makna watgata, definisi watgata, tegese watgata, tegesipun watgata
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org