way

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

way Aksara Jawa: (wa)ꦪ꧀ (y)

  1. (Kw) ak banyu.







Kata kunci/keywords: arti way, makna way, definisi way, tegese way, tegesipun way

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.