way

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

way Aksara Jawa: ꦮꦪ꧀

  1. (Kw) ak banyu.








Kata kunci/keywords: arti way, makna way, definisi way, tegese way, tegesipun way Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org