wibi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

wibi Aksara Jawa: ꦮꦶ (wi)ꦧꦶ (bi)

  1. (Kw) biyung.








Kata kunci/keywords: arti wibi, makna wibi, definisi wibi, tegese wibi, tegesipun wibi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.