wil

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

wil Aksara Jawa: ꦮꦶ (wi)ꦭ꧀ (l)

  1. (Kw) buta.








Kata kunci/keywords: arti wil, makna wil, definisi wil, tegese wil, tegesipun wil
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org