yai

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

yai Aksara Jawa: (ya)ꦲꦶ (i)
Lingga: krama/ngoko

  1. êngg êmbuh
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti yai, makna yai, definisi yai, tegese yai, tegesipun yai
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.